Advies

U gaat er niet vanuit, maar er kan onverhoopt altijd wat gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat uzelf en uw collega’s met de juiste kennis reageren en zorg voor de juiste brandveiligheid. Een ontruimingsplan is een eerste belangrijke stap. Het vertelt u wie wat doet tijdens een calamiteit. Wat echt bij een ontruimingsplan niet mag ontbreken is een veiligheidsplattegrond.

Deze moet voorhanden zijn voor de ploegleider en de brandweer. Zij handelen naar deze plattegrond. Een ontruimingsplattegrond ophangen is een essentiële stap naar de veiligheid van uw bezoekers en collega’s. Hier ziet u in één oogopslag waar u bent en waar u heen moet bij een brand of ontruiming.

U hebt best veel zelf in de hand maar voldoet het gebouw waar u gebruik van maakt wel aan de eisen die gesteld worden? BHVNederland verzorgt voor u een brandveiligheidsscan. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wilt u eerst zelf checken hoe veilig uw gebouw is, kijk dan eens onder de BHV Checklist. Moet u als bedrijf voorzien zijn van een omgevingsvergunning? Kijk even hier en u weet het.

Oké, uw gebouw is veilig. Nog even die brandblusser plaatsen en die AED moet ook nog een prominente plek. Hoe zorgt u dat veiligheid er mag zijn in uw mooi aangeklede kantoorruimte? Wij denken met u mee. Kijk maar eens.

Niet elke stap biedt de gewenste oplossing. Werkt uw organisatie bijvoorbeeld in continue diensten dan is het papierwerk wellicht niet uw grootste uitdaging maar uw rooster. Dit, in combinatie met de wettelijk benodigde BHV ‘ers, levert met grote regelmaat niet op te lossen puzzels op. Wij hebben met ons product, BHV Vaardig, een passende oplossing. Klik hier voor meer informatie en nodig aansluitend onze consultant uit voor een vrijblijvend gesprek. BHVNederland is er immers voor u!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes