Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Afscheid van collega’s

Een nieuw jaar, een frisse start! Na de enorme wateroverlast van eind augustus zijn we in januari weer teruggekeerd naar onze vertrouwde omgeving aan de Storkstraat in Zoetermeer. Voor de meeste collega’s gaat de uitdaging binnen BHVNederland door en, zoals dat bij een groeiende organisatie hoort, gaan een paar collega’s ons verlaten. Zo is Maarten vorige week vertrokken om zijn nieuwe uitdaging te starten, gaat Miriam met pensioen en gaat Naomi met zwangerschapsverlof. Wij bedanken Maarten en Miriam voor de prachtige jaren, hun inzet en hun gezelligheid, en wensen Naomi een hele fijne tijd toe!

Maarten

”Hey, ik ben Maarten, 28 jaar oud en inmiddels 3 jaar werkzaam bij BHVNederland. Begonnen als accountmanager bestaande relaties en daarna doorgegroeid tot accountmanager new business. In deze jaren heb ik ontzettend veel leuke opdrachtgevers leren kennen, van het café om de hoek tot de grote multinationals en alles wat er tussen in zit. Maar na 3 leerzame jaren houdt mijn avontuur op bij BHVNederland. Graag wil ik alle relaties bedanken voor de samenwerking en wellicht drinken we in de toekomst nog een kop koffie samen.

Per 1 februari ga ik aan de slag als accountmanager bij Cargowatch. Hier ga ik mij bezig houden met het onderhouden en uitbouwen van de bestaande relaties. Cargowatch is voortgekomen uit de vraag naar meer inzicht en besparingen in het verzenden van pakketten, pallets en stukgoed. Enerzijds procesmatig met kennis en ervaring van de nationale en internationale logistieke wereld, anderzijds met een brede inkoopachtergrond, acterend als uw inkoop collega. Vanuit de behoefte naar inzicht en besparingen voert Cargowatch een verzendanalyse uit, maakt daarmee het verzendprofiel inzichtelijk en levert het een verzendplatform. Het verzendplatform waarin het verzendprofiel en de gekozen contracten van de klant worden geborgd. Tevens dient dit platform voor verzendklaar maken, customer services en facturatie.”

Heeft u contact gehad met Maarten? Menno zal de zaken verder oppakken. U kan hem bereiken op:

+31 (0)6 18 63 44 06  

menno@bhvnederland.nl

Miriam

”Op 1 maart ga ik BHV Nederland verlaten en ga ik genieten van mijn PrePensioen! Ik heb 2 jaar met plezier bij BHVNederland gewerkt, leuk werk (Finance) en leuke collega’s. Het was af en toe wel een rare en hectische tijd, dat kwam vooral door de Corona. Daardoor heb ik ook veel thuisgewerkt, dat beviel wel, maar op een gegeven moment ga je toch het contact met collega’s missen. Samen gezellig koffie drinken en lunchen. Het was natuurlijk wel prettig dat die mogelijkheid er was.

Aangezien mijn man al 6 jaar met pensioen is, heb ik nu toch besloten om eerder te stoppen met werken. Het was best een lastige beslissing, na 44 jaar werken. Inmiddels ga ik steeds meer aan het idee wennen en kijk ik er zeker naar uit om meer tijd te hebben voor mijn lieve man, kinderen, 5 kleinkinderen en hobby’s (wandelen en er lekker met de caravan op uit trekken).

Ik wens alle collega’s heel veel succes en plezier met hun verdere loopbaan en BHVNederland nog heel veel succesvolle jaren!!”

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes