Een kijkje in de werkzaamheden van… onze Adviseur Arbo-en Brandveiligheid bij BHVNederland

Wat er zo mooi is aan het vak van adviseur? Je kunt echt van meerwaarde zijn voor mensen, ze verder helpen en je krijgt een inkijkje bij de meest uiteenlopende bedrijven in het land.

Hallo, mijn naam is Milo en ik ben werkzaam als adviseur bij BHVNederland. Ik houd mij voornamelijk bezig met het adviseren van de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties op het gebied van arbeidsomstandigheden en brandveiligheid. Dit doe ik op projectbasis of ad-interim.

Diverse werkplekken

Doordat de Arbowet voor iedere werkgever van toepassing is, kom ik op veel verschillende plekken. Van productiebedrijven in de voedingsmiddelensector tot aan topsportorganisaties, zorgboerderijen, theaters en e-commerce bedrijven.

Doorpakken op veiligheid

Vaak starten we bij bedrijven met het uitvoeren van een risico-inventarisatie en -evaluatie, hiermee brengen we de risico’s in kaart op het gebied van arbo en veiligheid. Daarna volgt een advies waarmee ik probeer de organisatie echt verder te helpen. Het is mooi om te zien wanneer bedrijven echt door willen pakken op veiligheidsgebied. Naast de risico-inventarisaties schrijven we ook veel ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en verzorgen we tekenwerk.

Cursussen verzorgen

Hoewel mijn functietitel ‘adviseur’ is, verzorg ik ook cursussen. Ik leid mensen op tot preventiemedewerker en hoofd/coördinator BHV, dit doe ik ‘in-company’ dus bij de mensen op het werk.

Openstaande vacature

Wij zoeken nog een enthousiaste adviseur arbo- en brandveiligheid! Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan op de vacature!

Vacature Adviseur arbo- en brandveiligheid
Vacature Adviseur arbo- en brandveiligheid

Let jij overal waar je komt op de veiligheid en kent de Arbowet voor jou geen geheimen? Krijg jij energie…

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes