Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Een kijkje in de werkzaamheden van… onze Junior Accountmanager bij BHVNederland

Hoi, ik ben David! Sinds juli 2021 werk ik bij BHVNederland als junior accountmanager.

Nu ik 8 maanden meedraai binnen het salesteam van BHVNederland, ben ik zo goed als klaargestoomd om de stap te zetten naar accountmanager. Hoe ik tot deze ontwikkeling ben gekomen? Lees gauw verder!

Leren van je collega’s

In mei 2021 kwam ik in contact met BHVNederland, ik wist toen nog niks van BHV. Door in het begin veel met afspraken mee te gaan, leerde ik al snel wat het doel van accountmanager is op het gebied van de verkoop van BHV, dit vond ik mooi om te zien. Deze periode werd afgewisseld door kantooruren waar ik van A tot Z heb leren werken met het CRM-systeem van BHVNederland. Hierin worden trainingen ingepland en offertes gemaakt. Door dat ik dit goed onder de knie kreeg, was het al snel mogelijk om zelfstandig te werken.

Contacten onderhouden

Natuurlijk is het contact met opdrachtgevers het leukste wat er is, en dat is uiteraard mogelijk in deze functie. Je bent als junior ondersteunend aan de accountmanager van de bestaande relaties van BHVNederland. Dit betekent dat niet alleen de accountmanager contact heeft met de klant, maar ook jij zelf, wanneer dat nodig is, en waar nodig een klant over te nemen.

Groeien tot Accountmanager

Door deze functie binnen BHVNederland te hebben, kun je voor alles worden ingezet en voel ik mij zelf als een allround inzetbare collega. Doordat ik in deze tijd veel heb kunnen leren over hoe het proces werkt, vanaf de aanvraag van een mogelijke opdrachtgever tot de uitvoering van de training op locatie van de klant, heb ik nu voldoende kennis om de klanten van voldoende informatie te voorzien als accountmanager bij BHVNederland.

Openstaande vacature

Wij zoeken nog een enthousiaste junior accountmanager! Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan op de vacature!

Vacature Junior accountmanager
Vacature Junior accountmanager

BHVNederland is dé opleider die mensen levens leert redden! Onze doelstelling is dit aan zoveel mogelijk mensen te leren. Om…

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes