Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Ik ben Maarten en wie ben jij?

Mijn naam is Maarten Westerveld en ik ben 25 jaar oud. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik tennis meerdere keren per week en als het weer het toelaat loop ik af en toe een rondje op de golfbaan. Daarnaast ben ik altijd in voor een biertje in de kroeg.

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat ik gestopt ben mijn studie bedrijfskunde MER. Als tussenoplossing ben ik als chauffeur gaan werken bij een automaterialenzaak. Het bedrijf vond ik zo leuk dat ik daar drieënhalf jaar ben blijven werken en doorgegroeid ben tot junior accountmanager.

Na deze periode was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik in contact gekomen met BHVNederland. Een goed gesprek met Kees en Mike verder en per 1 december ben ik officieel in dienst bij BHVNederland als accountmanager. Hier ben ik verantwoordelijk voor 90% van alle bestaande relaties. Nu, een driekwart jaar verder kan ik met trots vertellen dat ik een vast contract heb getekend.

Sinds mijn komst bij BHVNederland heb ik veel geleerd en heb ik als missie om Nederland veiliger te maken. Dit wil ik doen door zo veel mogelijk mensen bewust te maken van verschillende risico’s en gevaren. Ik doe dit het liefst in een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever. Toepasbase trainingen bouwen op bestaande risico’s!

BHV is vaak iets dat moet en wordt als laatste opgepakt. Ik wil organisaties en mensen laten inzien dat BHV ook heel leuk en leerzaam kan zijn. Dat je een BHV training kan aanpassen waardoor het specifiek gericht is op de organisatie en haar medewerkers. Ik zou het leuk vinden om u eens te ontmoeten in de toekomst.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes