Jeugdtheater Hofplein en BHVNederland

Jeugdtheater Hofplein is een dynamische organisatie waar veel theater wordt gemaakt, lessen worden gegeven en een breed publiek wordt aangesproken. Onze bezoekers zijn van 0-100 jaar oud en zijn verspreid over verschillende locaties in Rotterdam.

Een goed functionerend team met BHV-ers is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Tijdens theater maken of een dansles gebeurt er wel eens een ongelukje. Daarom is het fijn om samen met BHVNederland de kennis van de BHV-ers op peil te houden. Sinds 2018 is er een goede samenwerking met BHVNederland.

Dit heeft geleid tot verschillende trainingen bij ons op locatie. Peter is een hele fijne docent die samen met de cursisten en een lotusslachtoffer hele realistische situaties nabootst. Door hele realistische situaties neer te zetten op de eigen locatie, groeit het gevoel van zelfverzekerdheid bij de BHV-ers en dat draagt bij aan de daadkracht als er een echte calamiteit en ontruiming is. Daardoor staan de BHV-ers sterker in hun schoenen en treden zij met een positieve houding de toekomst tegemoet.

Mike van Gogh van BHVNederland hierover “door vooraf goed te bepalen welke risico’s bepalend zijn voor de mogelijke inzet van de BHV zorgt BHVNederland dat de instructeur deze risico´s in de training laat terugkomen. Soms zijn de risico´s voor de deelnemer herkenbaar en soms helemaal niet. Hierdoor krijg je een afwisselende maar vooral ook toepasbare lesstof die, in geval van nood, in de praktijk kan worden toegepast. De wisselwerking tussen de deelnemers en de instructeur is een resultaat van samenwerking tussen de klant en BHVNederland.

Ook een BHV cursus boeken? Bekijk hier ons cursusoverzicht of vraag hier informatie aan over een BHV training op locatie.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes