Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Kijkt een BHV’er met een ander oog?

Kijken door de ogen van een BHV’er is dat anders dan kijken door de ogen van een niet BHV’er?

Na het volgen van een BHV training verandert je leven. Tenminste zo zou het moeten zijn.Door inzicht te krijgen in wat een BHV’er doet en kan, en vooral te ervaren dat er veel mis kan gaan, heeft een BHV’er inzicht op gevaarlijke situaties. Hij leert preventief denken. Compartimentering, brandveiligheid, vluchtroutes allemaal zaken die een BHV’er leert herkennen.

Is BHV een last of een lust? Kijkend door de ogen van een BHV’er zou het een lust moeten zijn. De lastige BHV’er  die zeurt over het doosje printerpapier voor de dichtvallende deur is een held wanneer rook zich niet kan verspreiden doordat de deur gesloten is. Vrije vluchtroutes zijn een noodzaak, terecht dus dat de BHV’er een opmerking maakt over opgestapelde oude bureaustoelen in het trappenhuis. Wanneer de BHV’er u vraagt het pand te verlaten voor uw eigen veiligheid dan doet hij of zij dat omdat de BHV’er gevaren heeft leren herkennen.

Op het gebied van EHBO is een BHV’er vooral diegene die rust uitstraalt en de juiste dingen doet die geleerd zijn   om een slachtoffer te helpen, zelf of door inschakeling van een professionele hulpverlener. Totdat de gewaarschuwde professional is gearriveerd is de BHV’er er om het slachtoffer bij te staan met hulp.

Een BHV’er leert kijken met een heldere blik.

Meer weten? customersupport@bhvnederland.nl

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes