Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Klant in beeld – Trends ICT

In januari heeft BHVNederland een training verzorgt voor medewerkers van Trends ICT. De wisselwerking tussen de instructeur en Lotus heeft onderstaande reactie opgeleverd:

Trends ICT is het bedrijf achter Cloud-ICT, een werkplek in de cloud waarmee uw IT en Telecom professioneel geregeld is voor een vast bedrag per persoon maand. Meer over Trends op https://www.trends.nl/producten/cloud-ict/

 

Wij hebben onder leiding van instructeur Peter en Lotus Rob een BHV training gevolgd op onze eigen locatie in Rotterdam. Het uitgangspunt voor de training was een toepasbare training waarbij praktijk boven de theorie zou staan. De deelnemers hebben de theoretische kennis via een E Learning tot zich genomen waardoor wij lekker praktisch aan de slag konden.

Naast het trainen op locatie waarbij de “eigen” risico’s zichtbaar worden hebben wij, als deelnemers, ook ervaren dat de training handig is voor thuis. Je staat eigenlijk niet stil bij het feit dat er op elk moment iets kan gebeuren. Mede door de lotusinzet zijn we daar nu wel van doordrongen!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes