Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Meldjeklacht: we breiden onze route naar het gevoel van veiligheid uit

We merken dat het veiligheidsbewustzijn in Nederland stijgt. Veiligheid krijgt een steeds bredere inhoud. Ieder mens dient zich veilig te voelen. Wij als BHVNederland dragen daar aan bij door in dat wat wij doen. Wij redden mensenlevens!

Veilig zijn en veilig voelen

Voor ons betekent veiligheid niet alleen veilig werken, dat een organisatie voldoet aan de Arbowet, maar veiligheid is ook een gevoel. Je veilig op de werkvloer voelen is meer dan het hebben van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), de juiste afstellingen van je bureau, scherm en stoel, en het is meer dan het hebben van een ontruimingsplan. Veiligheid gaat ook over (seksuele) intimidatie, agressie, discriminatie, corruptie etc. Wij hanteren daarin uiteraard een zerotolerancebeleid (nultolerantiebeleid).

Meld uw klacht

Daarom hebben wij een professionele en laagdrempelige klachtenregeling om al onze relaties te beschermen. Een klacht kan geheel vertrouwelijk (en eventueel volledig anoniem) gemeld worden. Vervolgens wordt het persoonlijk opgepakt en behandeld door een onafhankelijke klachtenbegeleider van Meldjeklacht.

Na iedere training ontvangen onze cursisten een evaluatiemail. Daarin verwijzen we naar een link van Meldjeklacht. Heeft u een negatieve ervaring? We luisteren graag naar u. Wacht er niet mee en dien uw klacht in.

BHVNederland is de route naar het gevoel van veiligheid, voor iedere organisatie, voor ieder mens.

Wat betekent veiligheid voor u?

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes