Nieuwe gezichten bij Team BHVNederland

Ook vandaag mogen we weer nieuwe teamleden aan u voorstellen. Wij blijven groeien! Maak kennis met Remco van sales en Jacqueline van financiën.

Remco

”Hallo allemaal, mijn naam is Remco, 30 jaartjes jong en sinds 21 maart 2022 werkzaam bij BHVNederland als accountmanager.

Ik ben al vele jaren bezig met gezondheid en veiligheid vanuit mijn vorige functies, iets dat mij altijd heeft aangetrokken, en ik zelf ook nog altijd veel mee bezig ben in mijn privéleven. Zo sport ik dagelijks om mijn energie lekker kwijt te kunnen en voetbal ik zo nu en dan nog in het weekend.

In mijn 9 jaar bij Defensie kwam ik al vaker in contact met EHBO/ZHKH en het belang van op de juiste en snelle manier kunnen handelen bij incidenten. Ik heb dit altijd interessant gevonden en sluit dan ook zeer mooi aan bij hetgeen dat ik nu bij BHVNederland mag gaan doen. Ik kijk ernaar uit zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij vraagstukken met betrekking tot bedrijfshulpverlening en mijn steentje bij te dragen aan een veiliger werkend Nederland.

Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Een afspraak voor een kop koffie en een goed gesprek is snel gemaakt!”

T: +31 (0)6 31 69 37 57

M: remco@bhvnederland.nl

Jacqueline

”Hallo, ik ben Jacqueline en sinds 1 april medewerker financiële administratie bij BHVNederland. Nu werk ik er bijna twee maanden, maar voel me helemaal op mijn plaats en heb fijne, gemotiveerde collega’s.

Hiervoor heb ik bij een accountantsbureau en in de zorg gewerkt. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en zag de vacature op LinkedIn.

Naast mijn werk ga ik graag eropuit naar het bos of strand, musea en muziekconcerten. Wat gelukkig weer kan na 2 jaar coronaperikelen. Verder ben ik graag lekker thuis met mijn vriend Eric. Koken en ’s avond Netflixen daar hou ik van.

Vier jaar geleden heb ik voor het eerst een BHV cursus gevolgd, daarna ieder jaar een herhalingscursus. Het is een prettig idee om iets te kunnen doen in een noodgeval. Ik ben trots om bij een mooi bedrijf als BHVNederland te mogen werken.”

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes