Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Onze missie laten leven

Dinsdag 17 mei is Team BHVNederland bij elkaar gekomen op een van onze cursuslocaties, het gastvrije Lommerrijk in Rotterdam. Wij hebben een zeer geslaagde medewerkersbijeenkomst gehad met z’n allen!

Na een motiverende presentatie van Kees zijn we gaan bowlen en hebben we wat hamburgers gedraaid op de bbq. Prachtige locatie, goed eten en een gezellige groep = een succesvolle dag!

Wij redden mensenlevens!

De dag stond in het teken van onze sterke missie: Wij redden mensenlevens! Dat doen wij samen, met elkaar, als team. Door middel van een preventief en repressief veiligheidsbewustzijn leren we onze diverse opdrachtgevers schade te voorkomen en beperken. Dát is onze route naar een gevoel van veiligheid voor ieder mens.

Onze opleidingen en advies zijn gericht op het redden van mensenlevens. Wij leren jaarlijks 50.000 mensen een leven redden! Cursisten zijn in staat om ongevallen te voorkomen en beschikken over de juiste kennis die nodig is om te handelen in geval van een niet te voorkomen calamiteit.

Samen voor elkaar

BHVNederland is een bedrijf van mensen, voor mensen. Wij staan voor persoonlijk en benaderbaar. Wij, BHVNederland, willen het beste voor elkaar en het beste voor onze opdrachtgevers. Wij begrijpen als geen ander dat veiligheid alleen werkt als je het samen doet.

Bekijk hieronder wat sfeerbeelden van deze dag:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes