Opleidingsbudget over? Vergeet het niet en besteed alvast voor 2018!

Organisaties stellen voorafgaand aan een nieuw jaar opleidingsbudgetten vast voor haar medewerkers. 2017 loopt op zijn einde wat inhoudt dat men nu alvast vooruit kijkt naar het nieuwe jaar. Bent u nog niet door het opleidingsbudget van 2017 heen? Wacht dan niet te lang en besteed het nu aan trainingen in het nieuwe jaar.

BHVNederland heeft haar planning voor kwartaal 1 2018 inmiddels gereed en opdrachtgevers kunnen nu al boeken voor deze trainingen. Ook kunt u te allen tijde vooruit plannen voor wat betreft incompany trainingen- of ontruimingsoefeningen op de eigen locatie.

Bent u er ook al klaar voor? Neem dan nu contact op met BHVNederland via t. 085-2014733 / e. customersupport@bhvnederland of schrijf nu in via www.bhvnederland.nl!

BHVNederland verzorgt praktijkgerichte, op maat gemaakte en doeltreffende trainingen waarbij de cursist centraal staat. BHVNederland verzorgt trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en AED en richt zich op zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Naast trainingen biedt BHVNederland tevens ondersteuning bij ontruimingsoefeningen, controle- en onderhoud van preventiematerialen en ondersteuning bij RIE en BHV plannen.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes