Voorstellen nieuwe collega Wouter

Mijn naam is Wouter Gilden, 25 lentes jong. In mijn persoonlijke tijd geniet ik van lang tafelen, speel ik hockey bij HC Feijenoord en ben ik altijd te strikken voor een gezellige avond uit in Rotterdam.

Rond Koningsdag is het een jaar geleden dat ik als student integrale veiligheid naar een bijeenkomst ging over technische (brand)veiligheid. In de maanden die daarop volgden heb ik een vlucht genomen in mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling als veiligheidskundige.

Hoe verder ik het werkveld ontdek hoe duidelijker de meerwaarde van mijn opleiding naar voren komt. Eenzijdig veiligheid en daarmee ook brandveiligheid benaderen levert ook eenzijdige oplossingen die niet passen bij de organisatie, haar medewerkers en de verschillende manieren van werken. Ik geloof daarom ook dat het laten aansluiten van mijn missie om het brandveilig(er) te kunnen maken goed aansluit op mijn persoonlijkheid die ik zelf als open en benaderbaar beschouw.

Sinds begin maart kan ik mijn missie invullen bij mijn nieuwe werkgever BHVNederland in Zoetermeer! Een prachtige kans om te bouwen aan een (brand)veiliger Nederland door passend advies waar op een laagdrempelige wijze klanten ondersteund worden bij hun hulpvraag. Mooi om weer terug te zijn in de stad waar ik ben geboren, voor het eerste leerde fietsen en ik mij nu verder kan (blijven) ontwikkelen als adviseur brandveiligheid.

Passend advies is in mijn ogen onderbouwd advies dat voldoet aan wet- en regelgeving en oog houdt voor verhoogde risico’s. Een eerlijk advies gebaseerd op het onderliggende gevoel waarmee ik mijn opleiding heb uitgezocht, het veiliger en daarmee hopelijk ook beter maken voor mensen, bedrijven en organisaties met elk hun eigen unieke visie op de wereld om hen heen. Ik hoop u graag eens te ontmoeten in de komende tijd!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes