Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Wij zijn verhuisd!

We hebben geweldig nieuws te delen! Na maanden van planning en hard werken zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie op de Braillelaan 9 in Rijswijk. Het voelt als een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn enthousiast om de volgende stappen te zetten met ons hele team vanuit de nieuwe locatie.

Het kantoor op de Braillelaan biedt ons een moderne en inspirerende omgeving om ons werk voort te zetten en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Het is een ruim en licht kantoor met fantastische voorzieningen die perfect passen bij onze groeiende organisatie. De verhuizing naar deze locatie was een strategische beslissing om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en een comfortabele en productieve omgeving te bieden aan ons team.

Ons team heeft met veel toewijding gewerkt om deze overgang mogelijk te maken. Van het plannen en inrichten van de nieuwe ruimte tot het verhuizen van alle benodigde apparatuur, het was een hele klus. We willen dan ook graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit proces en die ons heeft gesteund tijdens deze spannende verandering.

Hoewel we trots zijn op ons nieuwe onderkomen, moeten we eerlijk zijn – het is nog niet helemaal af. We werken nog steeds aan de laatste details om ervoor te zorgen dat alles perfect is en aan onze hoge standaarden voldoet. Maar met elke dag die voorbijgaat, krijgt ons nieuwe kantoor meer persoonlijkheid en warmte, en we kunnen niet wachten om complete resultaat te aanschouwen.

Naast ons werk is er ook ruimte voor ontspanning op onze nieuwe locatie. Het sociale aspect van ons team is altijd belangrijk voor ons geweest, en dat zal niet veranderen. Onze collega’s hebben al menig potjes tafelvoetbal gespeeld in de gemeenschappelijke ruimte en hebben genoten van gezellige lunches in onze nieuwe kantine.

De Braillelaan 9 biedt ook uitstekende bereikbaarheid voor zowel onze medewerkers als klanten. Met goede verbindingen via het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid kunnen we gemakkelijk samenwerken en vergaderingen organiseren.

Bedankt dat jullie ons zijn blijven steunen tijdens deze spannende overgang. Samen maken we van de Braillelaan 9 een plek waar geweldige dingen gebeuren!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes