Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Brand- en Ontruimingsinstallatie

Onderhoud brandmeldinstallatie verbetert de veiligheid

Een goed functionerende brandmeldinstallatie is van cruciaal belang om de veiligheid van je bedrijf en medewerkers te waarborgen. Wij begrijpen dat het onderhoud van een brandmeldinstallatie enorm belangrijk is. Onze deskundige technici staan paraat om ervoor te zorgen dat jouw brandmeldsysteem altijd in optimale staat verkeert.

Jaarlijks onderhoud brandmeldinstallatie

Volgens de wet moet jouw brandmeldinstallatie jaarlijks worden onderhouden. Dit is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een essentieel onderdeel van jouw veiligheidsstrategie. Onze gecertificeerde technici voeren grondige controles uit om te voldoen aan de wettelijke normen. Niet alleen worden de fysieke componenten geïnspecteerd, maar ook de prestaties van het systeem worden getest om er zeker van te zijn dat het correct functioneert in geval van nood.

Controle brandmeldinstallatie zorgt voor zekerheid tijdens noodsituaties

Een goed onderhouden brandmeldinstallatie is van levensbelang. Onze ervaren technici voeren periodieke inspecties en tests uit om ervoor te zorgen dat alle componenten van jouw brandmeldsysteem correct functioneren. Van de detectoren en melders tot de controlepanelen en waarschuwingssignalen, we zorgen ervoor dat alles in optimale staat is.

Met de brandmeldinstallatie onderhoudsdiensten van BHVNederland ben je verzekerd van een betrouwbaar en effectief veiligheidssysteem. Onze toegewijde professionals werken nauwgezet om ervoor te zorgen dat de brandmeldinstallatie altijd paraat staat om te waarschuwen in geval van gevaar. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw brandmeldinstallatie te onderhouden en te controleren, en investeer in een veiligere omgeving voor iedereen.

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes