Reviews

Om de kwaliteit van onze trainingen, locaties en instructeurs op een hoog niveau te houden vragen wij de deelnemers aan onze trainingen een evaluatie in te vullen. Deze evaluatie gebruiken wij om zorg te dragen dat u de kwaliteit geboden krijgt die u van een gecertificeerde opleider mag verwachten.

Heel plezierig!

Geen duffe dag met lange verhalen, maar informatie wordt goed gebracht, bondig en gelijktijdig voel je alle ruimte om vragen te stellen zodat er een dialoog ontstaat. Complimenten voor Wim!

Jeannette
9

Ontzettend leerzaam, leuk en interessant

Na vorig jaar de basisopleiding te hebben gevolgd heb ik dit jaar de herhalingscursus gedaan. De cursusleiders van vorig en dit jaar hebben veel praktijkervaring (brandweer/ambulance) en kunnen zodoende nut en noodzaak van de cursus, de do’s en dont’s heel goed over het voetlicht brengen. De inzet van de lotus maakt de materie nog levendiger. Er is ook volop ruimte voor het stellen van vragen en het oefenen (door trial en error) met wonden verbinden, de stabiele zijligging, greep van Rautek en reanimatie. Tevens is er aandacht voor de RI&E, ontruimingsplannen etc. etc. Kortom, ontzettend leerzaam en direct toepasbaar!

Richard
10

Waardevolle cursus voor bedrijven, maar zeker ook voor de persoon zelf.

In deze cursus wordt een duidelijke uitleg gegeven over de bedrijfshulpverlening (reanimeren, aed, brand blussen, wondverbinden), maar er is zeker meer dan voldoende ruimte overgelaten voor het stellen van vragen.
Erik (leraar) kan goed en duidelijk vertellen en Paul (Lotus) was zeer bedreven in het uitbeelden van ziektebeelden.
Beide heren zijn goed op elkaar ingespeeld.
De lunch was goed verzorgd en samengesteld op basis van je eigen keuze.

Monica
10

Bewustwording die iedereen zou moeten krijgen

Zeer leerzaam. Erg mooi om nu veel manieren te weten en te gebruiken om mensen in nood te helpen.

Ik vind dat eigenlijk iedereen, als is het op school of in een eerste werkervaring, een soort cursus moet krijgen om te hulp te kunnen schieten.

Mark
10

Het was een nuttige en aangename cursusdag

Het was een nuttige en aangename cursusdag. Goede begeleider die met humor zeer serieuze zaken aan de kaak stelde. De acteur erbij was nuttig, zeker om de groep bij praktijkzaken te kunnen splitsen

Jos Elenbaas
8

Heel leerzaam en hele fijne training

Toen ik binnenkwam was het gelijk duidelijk dat er een hele fijne sfeer was. Toen het daadwerkelijk begon was vertelde Dennis alles erg duidelijk en betrok iedereen erg goed. Bij alles wat we hebben geleerd was het erg interactief waardoor iedereen snel begreep hoe alles zat en waarom dingen gedaan worden zoals ze worden gedaan, daarnaast was het ook nog heel gezellig.

Rosa
10

Ik heb het als leerzaam ervaren

Het zijn vaak cursussen in in mijn beleving die erg leerzaam zijn. Ik vind het belangrijk om te weten hoe ik kan handelen als er wel iets aan de hand is. Ik werk in de zorgen vind het goed als ik iemand kan helpen met een verwonding of als er een grotere calamiteit is.

Rianca Snoeijer
8

Goed en professioneel

2-daagse BHV cursus. Goede en enthousiaste docenten. Groepsgrootte van 9 was prima. Accommodatie was redelijk tot goed.

David
8

Een leerzame dag

Een hele leerzame dag met veel interactie op een manier waardoor je steeds bezig blijft en niet afdwaalt.

Patricia van Westenbrugge
10
Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Storkstraat 9
2722 NN Zoetermeer
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes