Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Werving & selectie

Bij BHVNederland begrijpen we dat werving en selectie specifieke kennis en ervaring vereist, en daar helpen we je graag bij. Wij gaan voor jou op zoek naar de beste kandidaat voor jouw bedrijf, die direct bij jou in dienst komt. Vanaf het moment van indiensttreding ben jij de officiële werkgever.

Het invullen van een vacature is tijdrovend en veeleisend werk. Daarom ondersteunen we je gedurende verschillende stappen. We beginnen met het opstellen van het profiel van jouw ideale kandidaat. Vervolgens gaan we voor jou op zoek! Met ons uitgebreide netwerk en onze database met potentiële kandidaten op elk niveau, en het gebruik van onze eigen website, vacaturesite Indeed en sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, vinden we veelbelovende kandidaten. We selecteren ze zorgvuldig en stellen een rapportage op. Samen bepalen we wie er wordt uitgenodigd, eventueel nadat wij de eerste sollicitatiegesprekken hebben gevoerd.

Waarom kies je voor Werving & Selectie via BHVNederland?

  • Wij kennen de kanalen waar we de beste kandidaten kunnen vinden.
  • Je hebt toegang tot onze uitgebreide database met potentiële kandidaten.
  • We werken snel en discreet.
  • We zijn helder, duidelijk en betrokken.

Bij BHVNederland geloven we dat we in de komende jaren een belangrijke rol zullen spelen bij het vinden van HR-oplossingen die flexibiliteit versterken. Ons doel is om bij te dragen aan het succes van jouw organisatie en medewerkers. Onze mensen maken hierin het verschil. Ze zijn betrokken, inventief en daadkrachtig. Zij vormen de basis van ons succes.

Wil je meer weten over Werving & Selectie via BHVNederland of wil je direct een aanvraag plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 – 2014 733 of via info@BHVNederland.nl.

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes