Wij redden mensenlevens
Heartbeat

Nieuwe collega’s Angela en Diane

Wij hebben in het begin van 2022 weer wat nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Angela is de backoffice komen ondersteunen en Diane is aan de slag gegaan met de planning. Ons team blijft groeien, samen sterk!

Lees gauw verder om kennis te maken met onze nieuwste teamleden.

 

Backoffice versterking

”Hoi, mijn naam is Angela en sinds 1 januari 2022 ben ik als backoffice medewerkster werkzaam bij BHVNederland. Na 15 jaar als secretaresse bij een financiële dienstverlener te hebben gewerkt, kwam BHVNederland op mijn pad.

BHVNederland is een snelgroeiende organisatie met de missie om bedrijven en personen in Nederland bewust te maken van risico’s op het gebied van arbo- en brandveiligheid. Ik maak daar graag deel van uit!

Mijn werkzaamheden op de backoffice zijn het beheren van de mailbox, telefonisch contact met klanten, het inschrijven van cursisten, het versturen van lesmateriaal en nog veel meer!

Ik woon samen met mijn man in Zoetermeer. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om onder andere te wandelen, te tuinieren en te lezen.”

 

Planningspuzzelaar

”Hallo, ik ben Diane! Sinds 1 februari ben ik werkzaam als Planner bij BHVNederland. Hiervoor heb ik de nodige jaren als projectondersteuner gewerkt en ben ik eind vorig jaar in contact gekomen met BHVNederland. Van begin af aan voelde het goed en voel ik me inmiddels aardig thuis bij BHVNederland.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het plannen van trainingen en instructeurs en schakel daarbij dagelijks met accountmanagers, instructeurs en locaties. Lukt het leggen van de “planningspuzzel” dan ben ik in mijn element! En een uitdaging op het gebied van de planning ga ik graag aan. Fijn om op deze manier bij te kunnen dragen aan de missie van BHVNederland: Nederland levens leren redden.

Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Bergschenhoek. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit en kan ik genieten van de meest simpele dingen in het leven. Daarnaast loop ik graag hard en doe ik regelmatig aan yoga.”

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes