Vacature Administratief Planner

Hou jij ervan om te werken in een groeiende organisatie en wil jij de schakel zijn tussen instructeurs, locaties, accountmanagers en de afdeling Customer Support? Kijk dan snel wat BHVNederland jou te bieden heeft!

Wie zijn wij?

BHVNederland leert heel Nederland levens redden door het verzorgen van op maat gemaakte, praktijkgerichte BHV-, EHBO- en AED-trainingen en richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Naast deze trainingen adviseert BHVNederland bedrijven op het gebied van veiligheid en risicobeheersing. Het doel van BHVNederland is zoveel mogelijk mensen levens leren redden, en jij helpt daar graag aan mee!

Wat ga jij doen?

Vanwege de groei van BHVNederland is er behoefte aan ondersteuning van onze afdeling Planning. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat alle instructeurs op de hoogte worden gebracht van de trainingen in de komende weken, plant instructeurs en lotusslachtoffers in, en zorgt ervoor dat trainingen voor het komende jaar in overleg met externe locaties worden gepland. Jij houdt het overzicht van het aantal trainingen ten opzichte van het aantal deelnemers, zorgt ervoor dat locaties beschikken over de BHVNederland-uitstraling, en brengt verslag uit aan je manager.

Wie ben jij?

Je bent een echte teamplayer! Je houdt gemakkelijk overzicht, houdt van duidelijkheid in je functie, en ad hoc situaties geven jou energie. Je weet goed prioriteiten te stellen, werkt heel zorgvuldig en ziet geen problemen maar uitdagingen!

Wat vragen wij van jou?
  • Ervaring is geen vereiste, maar een gezonde dosis leergierigheid is welkom!
  • Je bent vaardig met CRM-systemen en Microsoft Office (Outlook, Excel, etc.).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent sociaal vaardig, flexibel en neemt verantwoordelijkheid.
Wat bieden wij?
  • Informele werksfeer in een enthousiast en behulpzaam team.
  • Het leren redden van levens via BHV-training.
  • Een afwisselende en verantwoordelijke functie.
  • Een functie voor 24 – 32 uur per week.
  • Pensioenregeling.
  • Reiskostenvergoeding.

Het kantoor van BHVNederland is gevestigd in Zoetermeer, van waaruit jij ook zult werken. Vanaf de zomer zul je echter werken vanuit onze prachtige nieuwe locatie in Rijswijk!

Solliciteren?

Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat wij elkaar leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Judith van der Helm via e-mail: Judith@bhvnederland.nl.

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op via 085 – 2014 733 en vraag naar Judith.

Wij redden mensenlevens!

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes